Valpar hos en vän och här bantar vi

01/02/2024

Baggis uppfödare i kennel Friends for All  har just fått en härlig kull med valpar. Mamma är en trevlig tik som är utställd regelbundet med mycket fina resultat av uppfödaren. Pappan är en mycket erkänd och prisbelönad hane. Kennelmamma är Annika Bengtsson och kullen är såklart annonserad på schnauzerringens hemsida. Det ska bli superspännande att få träffa dem om några veckor. Mamma Ida är ett halvsyskon till Baggis. 

För en tid sedan var vi på vägning och idag följer vi upp. Baggis ska ner lite till, Tapper upp och Ybbe ner. Jag förstår inte varför inte Ybbe går ner när jag justerat maten. Får klura på det. 

En annan spännande sak är att jag lämnat in alla min saxar till Gotlands knivsliperi för omslipning. Jag lämnade in vanliga raksaxar, effilersaxar, kurvsaxar och tom en kurvchunker. Saxarna är en salig blandning av finsaxar och simpla saxar från Kina. Det ska bli väldigt spännande att få tillbaka dem och se hur det blir. Tidigare har jag lämnat in köksknivar, tyg saxar och fått tillbaka underbart vassa saxar och knivar. Det känns väldigt skönt att kunna lämna in på ön och jag ser verkligen fram emot att få hämta dem på onsdag. 

Vovvarna fick en fin promenad i Slite idag och det var så underbart att få gå ute idagsljuset. Tyvärr inga bilder från den vackra udden i Slite.