Avkommor i andra kennlar 

Baggis avkommor hos kennel Argenta och Chevrolet's

HOS KENNEL ARGENTA

Baggis (Friends for All Baghera) har en kull hos kennel Argenta. Kullen kom den 1 november 2020 och det var sju valpar i kullen. En av valparna gick på export till Grekland och av de valpar som finns kvar i Sverige har flera nått stora framgångar.  Vad jag vet har fem av valparna redan börjat samla på sig titlar, främst i utställningsringen men även i bruksgrenar. Kullens mamma Argenta's Karamelli var framgångsrik i flera grenar så de har att brås på och min Baggis är välmeriterad i utställningsringen. En utmärkt kombination som gav fina valpar och duktiga valpköpare som ger hundarna goda förutsättningar, givetvis stöttade av kennelmammorna på kennel Argenta. 

Argenta's Autumn Aurelia 

CIB (inväntar bekräftelse), Swedish Champion, Norwegian Champion, Finnish Champion, Latvian Champion, Lithuanian Champion, Norwegian Winner 2023, Norwegian Jubilee Winner 2023, Swedish Club Winner – SKBV

Argenta's Audrey 

RLD N, två cert

Argenta's Audrey
Argenta's Audrey


Argenta's Aldrige

CIB - inv bekräftelse

SEUCH

NOUCH

FIUCH

DKV-23

Argenta's Allegria

SEUCH

Argenta's Amiral Atle 

Champion


HOS KENNEL CHEVROLET'S

10 maj 2021 kom Baggis kull hos Kennel Chevrolet's.  Det blev sex valpar i kulle och även i denna kull har det blivit framgångsrika avkommor. Mamma till kullen är Chelsey Saltus Ze Zahrabske som är multichampion och vinnare. Även här blev det en mycket bra kombination och valpköpare som verkligen ger sina hundar chansen att visa upp sig och utvecklas och även här kennelmammor som engagerar sig mycket. 

Chevrolet's Wondrous Boss To Alarm exporterades till Tjeckien och har samlat på sig många championat. 

Chevrolet's Waiting For Walentino (Jax)

SEUCH

Chevrolet's Wonderfull Wera Wang (Hillevi)

NO JV-22
NO UCH
NORD V-23
SE UCH 

Chevrolet's Wish for Davidoff (Dino) (ägare Brit Klum Helland)

SE UCH