Jobb och upptakt

10/04/2024

Lovet är slut och nu stundar upptakten till betyg och några utställningar. Jag håller tummarna för att den dåliga träningen förra helgen då en rotweiler fick utrymme att göra utfall mot Tapper inte ska ha satt spår. Jag måste ut på stan och spatsera med henne för att träna avspändhet. Ybbe ska också vara med på någon utställning framöver så hon stod på bordet igår och ett lager päls åkte av. Hon är verkligen fin med kort päls. Hennes kompakta och välmusklade kropp kommer till sin rätt då. Igår hann jag med att vaccinera alla hundarna, gå en runda, vara på luftpistolmatch, trimma och sitta en liten stund i soffan. Junioren fick sin ettårsvaccination igår. Det gäller att ta tillvara på timmarna efter jobbet. Idag ska det bli lugnare.

Igår blev valparna ett år gamla och jag kan knappt tro vad fort det gått. Ovan ser ni bilder på min älskade Dunder, som numera heter Oscar, vars husse sände mig bilder lagom till årsdagen. Jag grät när jag lämnade honom som valp, men han har fått ett jättefint liv med sin nya flock där han har friluftsliv och alltid har sällskap. Tack snälla Dunders husse för alla hälsningar. Det är så gott att höra att ”valparna” har det fint. 

I min andra förening (VNB) fick jag ett särskilt hederspris, framröstat på årsmötet, och det gjorde mig mycket stolt. Det är härligt med föreningsliv ändå.