Heta dagar och lite trim

22/01/2024

Dag 11 är vi på idag och ännu går allt bra. Löptiken har byxa på när de är tillsammans så inget olämpligt ska kunna hända och ännu kan jag säga NEJ lite tydligt med önskad effekt. När jag är på jobbet är de i olika rum. Vädret ute är bedrövligt och tyvärr verkar jag just ha dragit på mig samma förkylning som dottern så idag får hundarna rasta sig på gården på egen hand. Gården, ja den är full av snö, is och barmark med gegga. Sverige visar sig från sin absolut sämsta sida dessa dagar. Ja det börjar iallafall bli lite ljusare på kvällarna. 

Efter avelsgruppen som inte blev av tappade jag sugen på att trimma Baggis så han började se lite ruggigt ut. Igår började jag ta itu med hans päls. Jag tog det mesta på huvudet och började kämpa med kragen. Kroppen brukar jag bara behöva dra en trimsten över så ser den hygglig ut. När jag känner mig piggare så får jag fortsätta med halsen och öronen. 

För en liten tid sedan fick jag en hälsning från en av hanvalparna och jag blev så himla glad. Han är stor som pappa och jättefin! Han verkar absolut ha massa/kropp, superfin päls och ett vackert huvud. Bäst av allt är att familjen älskar honom och han är dessutom fin med barnbarnen. Det är verkligen glädjande när man får höra av dem. Ja njuter och tänker på mattens ord "Vi tycker att han är bäst!" Lycka!